Bilderberg Hotel De Keizerskroon ligt naast Paleis Het Loo en was tot de jaren zestig persoonlijk bezit van Koningin Wilhelmina. Tsaar Peter de Grote was een van de eerste gasten. In de comfortabele, royale 93 hotelkamers ontbreekt het u aan niets. Heeft u behoefte aan extra verwennerij? Vraag dan naar een luxe suite met gescheiden woon- en slaapgedeelte, romantische open haard en jacuzzi.

Voor een avond culinair genieten van bijzondere en verrassende gerechten bent u van harte welkom in restaurant “De Keizerskroon”. De chef-kok gaat met zijn team aan de slag met verse lokale en regionale producten om u heerlijk te laten genieten van een culinair verrassingsdiner. Dit kan, doordat er met liefde en passie voor het vak gekookt wordt. De sommelier kiest met zorg passende wijnen per gerecht. Dit zorgt voor de optimale wijn- en spijs combinatie. Zijn er ingrediënten waar u niet van houdt of die u niet mag eten? De keukenbrigade past zich met plezier aan. Kortom, heerlijk Koninklijk genieten in Restaurant De Keizerskroon.

In het vernieuwde “Grand Café 1689” geniet u van heerlijke à la carte gerechten in een informele setting.

Na een korte wandeling staat u aan de ene kant midden in het chique centrum van Apeldoorn met volop trendy winkels en uitgaansgelegenheden en aan de andere kant middenin het Kroondomein, oog in oog met het wild.
De omgeving leent zicht uitstekend voor wandelaars en fietsers. Voor een bezoek aan Paleis Het Loo, de Apenheul, Wildpark Het Aardhuis en Nationaal Park De Hoge Veluwe en/of het Kröller Müller museum regelt de receptie graag de entreekaarten voor u.
Even op adem komen? Combineer dan uw bezoek met een ontspannen dag bij de Veluwse Bron. Ook hiervoor zijn de entreebewijzen bij onze receptie verkrijgbaar.

Tevens kunt u op de vierde etage in het hotel ontspannen in de sauna, solarium, Turks stoombad en het verwarmde binnenzwembad, hét enige zwembad met een uniek uitzicht op een paleis!

Vorstelijke grandeur met oog voor detail, persoonlijk en intiem. Dat zijn de juiste woorden wanneer u terugdenkt aan een verblijf in Bilderberg Hotel De Keizerskroon. Kortom; Een gegarandeerd Koninklijk verblijf!